Skygga fåglar

Efter en helg med riktigt knepiga fåglar så får man väl ändå vara nöjd. Iver sköter sig bra. Han har till min stora glädje börjat förstå att man inte behöver ha ett stort fjällsök i skogen, känns skönt. Att jag sen trots nyinköpt bössa inte lyckas är en annan sak. Men en järpe fick det bli, ett utmärkt objekt att träna apport med på varm fågel.

Var uppe på i Pirti på prov förra helgen, men tyvärr hade vi bara en fågel i vårat parti. Men flera prov blir det behövde då inte skämmas för hunden iaf. Ser fram emot att få en till kompis att jobba med, men då blir det trångt i soffansmiley

Trötta hundar efter en jaktdag. Och grattis till Champ hoppas men får åka hem med ett pris nån gång.

Lev väl.

En kommentar till “Skygga fåglar”

  1. Jag tror att Husse behöver en plats i soffan snart , efter all jakt.

    Det är tungt att bära hem tjädrar från skogen, fråga Zickan hon fick tag i en stor racikare i helgen.

    Paddy växer och är jättefin och så är han inte så stor som de andra lunsarna, han hittar säkert en plats i skinnsoffan.

Lämna ett svar