Jerven 11 månader

Hej nu har jag gjort som husse sa varje dag, jag går runt sidsjön och sitter på pipa och är snääll. nu har jag gjort skitgörat som de säger(lydig, lyssnar hyfsta på sitt- pipan) men jag lyssnar inte så noga än… kommer med tiden.

Så här hanterar jag fåglar, läste en bok hur man gör, enkelt om man förstår de treställiga förkortningarna(lästa ITIL) ständiga förbättringar. jag blir nog bättre med åren. se tidigare bild i bloggen när jag tränade på vinge, jag är nog ämnad till detta yrke. Min titel blir nog SFH “stående fågel hund”. och jag verkar i Hunting processen.

4 reaktioner till “Jerven 11 månader”

 1. Snyggt!

  För övrigt så är en observation att den enda hundras som ITIL refererar till är Pointer. Exempel nedan…

  Examples of Configuration Architecture CI’s include:

  • Pointer to Service Catalog
  • Pointers to Definitive Hardware Stores (DHS)
  • Pointers to Definitive Software Libraries (DSL)
  • Pointers to ITIL databases and repositories

  …hur man nu skall tolka det:-)

Lämna ett svar